Onze merken

1

Is de bekende naam en het woordbeeldmerk van de fabrikant van metalen tentaccessoires en toebehoren in de kampeerbranche. Officieel staat het bedrijf bij de KvK ingeschreven als “vervaardigingsbedrijf en groothandel in stamp-, trek-, draad-, en walswerkproducten”. Want naast de kampeersector leveren wij ook aan toeleveranciers in de bouw en agrarische sector.

Klik voor voor meer informatie

1

CAMPKING  is de merknaam voor alle tentaccessoires die UMEFA  voor de gemiddelde kampeerder in tent, vouwwagen, caravan of camper in haar programma heeft. Het betreft een breed gamma van haring tot tentstok, scheerlijnspanner tot compleet frame en gereedschap tot reinigings- & impregneermaterialen. Dit programma wordt zowel verpakt in plastic zak, op blister en in kunststof koffertjes geleverd.

Klik voor meer informatie

1

Global Outdoors is de merknaam voor de outdoor- en trekking producten die UMEFA in haar programma heeft. Het betreffend lichtgewicht producten speciaal ontwikkeld voor de back-packer. Dit programma wordt zowel verpakt in zak als op blister geleverd.

Klik voor meer informatie

1

In 2010 is UMEFA begonnen met de levering van in eigen beheer ontwikkelde reeks campingstoelen. In 2012 is de licentieovereenkomst getekend met de Gemeente Maassluis waarbij UMEFA het unieke recht verkreeg om de merknaam DUKDALF te mogen voeren op al de producten die in de sociale werkplaats van Maassluis gefabriceerd worden. Naast de uitgebreide stoelenlijn worden hier ook de lichtgewicht kampeer- en degelijke tuintafels gefabriceerd. Gefabriceerd is het juiste woord want binnen deze werkplaats worden alle mechanische bewerkingen, de assemblage en de verzending verzorgd in opdracht van UMEFA Furniture.

Klik voor meer informatie

1

Dit bedrijf is sinds 2018 toegevoegd aan de mogelijkheden aan producten die via UMEFA geleverd kunnen worden. Ook DEFA Europe BV heeft een brede reeks van producten, denk aan lichtgewicht opvouwbare tafels met een bamboe-blad, matrassen voor caravan-camper en boot, rug- en zitkussens die via de fysiotherapeut aan de particulier geleverd worden.

Klik voor meer informatie