DUKDALF – UMEFA Furniture BV

In de jaren ’80 heeft Umefa voor het eerst met stalen tuinmeubelen een eerste stap richting de productie van meubilair gedaan. In de periode van 2004 tot 2010 is dit in samenwerking met een Chinese fabrikant uitgebreid tot een eigen lijn campingmeubilair.

Omdat UMEFA hoge kwaliteitseisen aan haar producten stelt werd in 2010 besloten om een volledig in Nederland ontwikkelde en geproduceerde campingstoel op de markt te brengen. Onder de naam DYNAMIC  werden 3 modellen stoelen, een beensteun en een krukje geïntroduceerd.

Het werd een zodanig succes dat er een ruimere productiecapaciteit nodig was en in 2012 is de licentieovereenkomst met de Gemeente Maassluis getekend wat sindsdien de basis vormt voor de samenwerking met SOW Maassluis. Hier worden jaarlijks 20.000 stoelen, 25.000 tafels en vele duizenden andere, aan campingmeubilair verwante, artikelen geproduceerd.  En geproduceerd kan men letterlijk opvatten want men produceert hier de 100%

Nederlandse DUKDALF-producten van basismateriaal tot eindproduct. Daarmee is Dukdalf een onlosmakelijk onderdeel van het camping-programma binnen de groep geworden.

Bekijk de online brochure