DEFA Europe BV

Ruim 25 jaar geleden werd in Amsterdam door de heer Gerritsen een handelsonderneming opgericht in zitkussens, diverse auto-accessoires en mechanische stuursloten. Deze onderneming werd  uitgebouwd tot een bedrijf met groot assortiment campingmeubilair en matrassen voor caravan-camper-boot onder de verzamelnaam DEFA Dream.  In 2018 verhuisde DEFA Europe BV naar Leusden en werd een onderdeel van de groep waar ook de Metaalwarenfabriek UMEFA en UMEFA Furniture toe behoren. Nu zijn het 3 bedrijven onder één dak. Door de grote overlap van afnemers in de kampeerbranche is er voordeel te behalen door gecombineerd bestellingen naar de dealers te versturen.

Door de gezamenlijke webshop heeft de detaillist een one-stop inkoopmogelijkheid waardoor het Franco huis-bedrag makkelijker te bereiken is. Een aanvulling op het assortiment in de winkels is op deze wijze dan ook eenvoudiger te realiseren.

Door heel Nederland, België en Duitsland zijn er dealers van DEFA producten te vinden. Dus dat ene kastje, dat fijne matras of het juiste passende stuurslot is altijd bij u in de buurt te koop.

Bekijk de online brochure