In de media

AD Amersfoortse Courant van 29 juli 2021

In de AD Amersfoortse Courant van 29 juli 2021 is in de rubriek “Familiebedrijven” aandacht besteed aan het verleden, heden en toekomst van UMEFA geschreven door journaliste Lutske Bonsma en voorzien van enkele foto’s van gemaakt door Saskia Berdenis van Berlekom.

Lees hier het gehele artikel

Leusder Krant Juni 2021 : UMEFA viert haar 75 jarig bestaan.

UMEFA, het Leusdense bedrijf dat internationaal bekend is voor de fabricage van kampeerbenodigdheden zoals tentharingen en tentstokken in Nederland, wil haar 75 jarig bestaan dit najaar alsnog vieren. Corona haalde een dikke streep door eerdere plannen in die richting.  De Leusder Krant staat met een uitgebreid artikel stil bij dit jubileum en geeft daarin een mooi overzicht van verleden en heden van dit bedrijf.

Lees hier het gehele artikel

Kampeerdagen op TABLOID

In de voorjaarseditie 2021 van KAMPEERDAGEN  OP TABLOID een uitgebreid artikel waarin aandacht besteed wordt aan de tentaharing, scheerlijn en bijbehorend gereedschap.

Lees hier het gehele artikel

Rabo-Bank TV

Op RABO-Bank TV is een kort filmpje gepresenteerd over UMEFA ter gelegenheid van de Stimuleringsprijs voor Ondernemend Leusden.

Lees hier het gehele artikel

Leusder Krant maart 2018 : UMEFA groeit door overname

Naast een uitbreiding van het pand aan de Ambachtsweg in Leusden werd ook DEFA overgenomen. Door de combinatie van UMEFA -DUKDALF en DEFA is het nu mogelijk om in één bestelling bij deze 3 bedrijven de order onder te brengen en in één gecombineerde zenden aangeleverd te krijgen.

Lees hier het gehele artikel